Előfizetői tartalom

Friss kutatás: a magyar cégek felét érdekli csak az innováció

Portfolio
Nem fest túl rózsás képet a K&H innovációs indexe, mely a hazai vállalatok innovációs szintjét igyekszik feltérképezni- derült ki Németh Balázs, a K&H innovációs vezetője és Bacher János, az Impetus Research ügyvezető partnere közös sajtótájékoztatójából. Németh Balázs szerint a magyar vállalkozások innovációs szintje mindössze egy "gyenge közepes" értékelésre elég.

Miből áll az index? A K&H új indexe azt igyekezte feltérképezni, hogy hol is állnak jelenleg a magyar vállalatok innováció terén. A felmérés során 360 olyan vállalatot kérdeztek meg, melyeknek az éves árbevétele legalább 300 millió forint volt. Összesen 32 000 ilyen vállalat van, a 360 pedig statisztikailag reprezentatív számnak felel meg - ismertette Bacher János a módszertant....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés