Előfizetői tartalom

Beck Zsófia a BCG első magyar női ügyvezető igazgató partnere

Portfolio
A Boston Consulting Group globális partnerei a legutóbbi gyűlésükön július elsejével Beck Zsófiát a cég ügyvezető igazgató partnerének, az eddigi associate director Gerecs Mátét pedig posztja megtartásával partnernek választották meg. A kinevezéssel Beck Zsófia lett a BCG-nél az első magyar nő, aki ügyvezető partneri posztot tölt be.

Az új vezetők kinevezésével a BCG tovább erősíti magyarországi és közép-kelet európai jelenlétét, ezen belül is az energiaipari szerepét. A lépéssel a cég budapesti irodájában, amely a magyarországi és délkelet-európai tevékenységért felelős regionális központ, az ügyvezető igazgató partnerek száma immár hat. Beck Zsófia 2011 szeptemberében csatlakozott a BCG...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés