Előfizetői tartalom

Kilenc hónapja először nem volt egy áldozata sem a koronavírusnak Csehországban

MTI
Csehországban csütörtökön 430 új, igazolt koronavírus-fertőzést mutattak ki a laboratóriumi vizsgálatok, ez 75-tel kevesebb, mint egy hete. Az egészségügyi tárca legfrissebb kimutatása szerint csütörtökön egyetlen cseh állampolgár sem halt meg a vírus okozta Covid-19 betegségben. Erre legutóbb tavaly szeptember 2-án, tehát kilenc hónapja volt példa.

A járvány tavaly márciusi kitörése óta Csehországban 1,66 millió személy betegedett meg bizonyíthatóan Covid 19-ben, az elhalálozások száma eddig 30 142. Míg áprilisban a napi halálesetek száma átlagban 84 volt, az utóbbi napokban már tíz alatt mozgott. Miközben a koronavírus-járvány gyengül, az oltási folyamat erősödik. Andrej Babis miniszterelnök pénteki közlése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés