Előfizetői tartalom

Feltámadtak a kriptovaluták, itt a rég nem látott fordulat

Portfolio
Brutális esésen vannak túl a kriptovaluták, múlt héten a vezető kriptoeszközök értéküknek 50-70 százalékát veszítették el, az esés a hét végén gyorsult be, az alacsony forgalmú, illikvidebb hétvégi kereskedési napokon pedig a kriptók elérték a lokális mélypontjukat. Onnan meredek árfolyamemelkedés következett, ami a túladottságon kívül több, a kriptovaluták jövője szempontjából jó hírnek tudható be.

Nagyot esett a múlt héten a kriptovaluták árfolyama, ami több dologra is visszavezethető: Három kínai pénzügyi felügyeleti szerv közös közleményt adott ki arról, hogy a felügyeletük alá tartozó pénzügyi szolgáltatóknak megtiltják különböző, kriptovalutákkal kapcsolatos szolgáltatások nyújtását. A mostani bejelentés nagyrészt egy korábbi, 2017-es szabályozás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés