Előfizetői tartalom

Az Excel az új kockásfüzet, ideje leváltani

Portfolio
Az Excel az új kockásfüzet: rengeteg időt és energiát ölnek a vállalati pénzügyi osztályok abba, hogy manuálisan vigyék föl az adatokat táblázatokba, pedig számos olyan megoldás létezik már, melyekkel automatizálható a folyamat – mondta el Balogh Roland, a PwC vezető menedzsere a Portfolio CFO Meetup 2021 online konferencián.

Az automatizáció és a digitalizáció egyszerre külső és belső nyomás is: egyrészt folyamatosan halad a piac az innovatív technológiák implementációjával, másrészt pedig a CFO-k (vállalati pénzügyi vezetők) életét is jelentősen megkönnyíti az, ha értékteremtő munkával tudnak foglalkozni manuális adatfelvitel és feldolgozás helyett - mondta el Balogh Roland, a PwC vezető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés