Előfizetői tartalom

Többszáz százalékot hozott részvények az oltás mintaországából: meddig szárnyalnak még? - Online előadás hétfő este

Portfolio
A Közel-Keleti országban már a felnőtt lakosság többsége megkapta második oltását a koronavírus ellen, ami egy olyan eredmény, amiről a világ összes országa csak ábrándozik. A részvénypiac is egy fontos fordulóponthoz érkezett. Ezzel párhuzamosan egy sor ottani, de amerikai piacokon is kereskedhető részvény is kitörés, vagy éppen letörés előtt áll. Melyek ezek, mik a fontos támaszok és ellenállások, és mit várhatunk tőlük a közeli és távoli jövőben? Erről tartunk előadást hétfő este, amelynek a végén a kérdésekre is igyekszünk válaszolni.

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertanával megnézzük, hogy miként ál az izraeli tőzsde és néhány fontosabb papírja azok közül, amelyekkel az amerikai piacokon is kereskedni lehet. Ennek során jóval több izgalmas kereskedési lehetőséget nézünk át, mint ami a hétvégi kapcsolódó cikkünkben szerepelt. A webinárium utolsó negyedórájában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés