Előfizetői tartalom

Már a nyaralást tervezed? Ezekbe a városokba repülhetsz idén nyáron Magyarországról

Portfolio
A tomboló koronavírus-járvány és a terveknél lassabban haladó oltási programok közepette bizonytalan még, hogy hova utazhatunk a nyáron, milyen nyaralásokkal tervezhetünk karanténkötelezettség nélkül. Mindenesetre a több mint egy éve jelentősen csökkentett kapacitásokkal üzemelő légitársaságok már készülnek a turizmus remélt fellendülésére, a Wizz Air a héten több új járat elindítását is bejelentette a nyárra. Összeszedtük, hogy a három nagy diszkont légitársaságnál hova lehet jelenleg foglalni Magyarországról a nyári hónapokra, hogy milyen célállomások és járatok szerepelnek jelenleg az easyJet, a Ryanair és a Wizz Air menetrendjében.

A három legnagyobb európai diszkont légitársaság, az easyJet, a Ryanair és a Wizz Air júliusi menetrendjét vettük alapul, csak a közvetlen járatokat jelenítjük meg. easyJet A három nagy európai diszkont légitársaság közül az easyJet a legkisebb szereplő a magyar légiközlekedési piacon és úgy tűnik, hogy a járvány utánra várható kilábalás időszakát sem arra akarja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés