Előfizetői tartalom

Meglepetést okozott a Rába, a befektetők tépik a részvényeket

Portfolio
Tegnap délután a piaczárás után tette közzé negyedik negyedéves, illetve 2020-as számait a Rába, és bár az egész évet tekintve nem jók az eredmények, de erős javulás volt látható az év második felében, ami most is folytatódott. Az árbevétel, az EBITDA és az adózott eredmény is javult negyedéves alapon. Ennek köszönhetően ma kilőtt az árfolyam és már közel 8 százalékos emelkedés látható a részvényekben.

A Rába árfolyama a kedvező gyorsjelentés után jelentősen emelkedik a mai kereskedésben, már közel 8 százalékkal került feljebb 1 370 forintra, bár idén még így is közel 9 százalékos mínuszban áll. Forgalom tekintetében is kiugróak az értékek, már közel 30 millió forintot ért el a volumen kevesebb mint egy órával a nyitást követően, ami az elmúlt 30 nap teljes napi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés