Előfizetői tartalom

Zsidai: akár a budapesti éttermek fele csődbe mehet

Inforádió
Még 2021-2022-ben is válságkezelő, piacfejlesztő lépéseket kell tenni – véli a több mint egy tucatnyi éttermet és szállodát működtető Zsidai Zoltán Roy, de a szakember szerint a vendégek visszatérése lesz a legnagyobb mentőöv.

Az őszi és a téli időszak sokkal nagyobb terhet jelent a vendéglátóipar szereplőinek, mint a tavaszi karantén – vélekedett az InfoRádiónak Zsidai Zoltán Roy, a Zsidai Gasztronómiai Csoport tulajdonos-ügyvezetője. Sok ágazati szereplő ételkiszállítással igyekszik áthidalni a helyzetet, ők például fél éven át dolgoztak egy gazdasági és környezetvédelmi szempontból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái

Előfizetés