Előfizetői tartalom

Széll Tamás elmondta, mikor nyithat ki újra Michelin-csillagos étterme

Portfolio
„Más ez a mostani zárás, mint a tavaszi volt. A személyzet szerintem elkeseredettebb”  mondta a Dining Guide-nak Széll Tamás. Az egyik legismertebb magyar séf hozzátette: a házhozszállítás „a túlélésünket szolgálja, így meg kell barátkoznunk vele.”

A Stand 25 étteremben a házhozszállítással az átlagos hétvégi forgalomnak a 30%-át jön össze. Hétköznap ez 10-15% környékén jár. És ez így is magasnak számít az éttermek között. Széll beszámolt arról is, hogy folyamatos a lemorzsolódás a kollégáknál, van, aki 20 év után hagyja ott a vendéglátást, többen az építőiparba mentek dolgozni. A céges karácsonyokra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái

Előfizetés