Előfizetői tartalom

Száguld az OTP, itt a fordulat?

Portfolio
Fontos technikai ellenállási szintet tört át az OTP árfolyama, amely 10 ezer forint körül húzódott, és ezzel sikeresen kiszabadult egy már június óta tartó lefelé menő trendcsatornából is. Ezzel pedig további emelkedés felé nyílt meg az út az OTP részvényei számára, amelyek ma is nagyot raliznak. Azonban nem csak a magyar bank, hanem a régiós versenytársak részvényei is szépen emelkedtek az elmúlt napokban. Megnéztük, hogy mik ennek a szárnyalásnak az okai, és meddig, merre mehetnek tovább az OTP papírjai.

Mi történt technikai szempontból? Az OTP árfolyama eddig egy lefelé menő trendcsatornában mozgott, ahol még június 16-án érte el a csúcsot a napon belüli 12 180 forint mellett. Azóta az árfolyam gyakorlatilag folyamatosan csökkent és még szeptember vége felé érte el a mélypontot, amikor 8 880 forinton zártak a papírok. Azóta pedig hiába emelkedett az árfolyam, nem tudott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés