Előfizetői tartalom

Órákon belül kiderül, hogyan hatott a járvány az Apple-re és az Amazonra

Portfolio
Az amerikai technológiai óriásvállalatok közül három is ma teszi közzé a harmadik negyedéves eredményeit, amelyekből kiderül, hogy a koronavírus-járvány közepette hogy tudtak teljesíteni és milyen kilátásokra számítanak. Az Apple, az Amazon és az Alphabet gyorsjelentése az amerikai tőzsdék zárása után érkezik, megnéztük, hogy melyik cégnél mire kell figyelni.

Apple Az Apple októberben mutatta be legújabb, már 5G-képes okostelefonjait, mivel azonban csak október végén indultak az értékesítések, így a harmadik negyedév számai még nem tartalmazzák a 12-es széria eladásait. Jó ideje a cég már nem is közöl volumenadatokat, de elképzelhető, hogy a kilátásokat részletezve szolgáltat a menedzsment némi információt arról, hogy hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés