Előfizetői tartalom

Müller Cecília a koronavírusról: minden forgatókönyvre fel kell készülni

Portfolio
Megtartotta napi tájékoztatóját az operatív törzs, amelyen Müller Cecília elmondta, hogy a tervek szerint zajlik a felkészülés, a kórházi ágyak számának növelése. Mivel Európában több helyen egészségügyi kapacitáshiány mutatkozott a járvány hirtelen felfutása miatt, így valós idejű adatszolgáltatásra kérték a kórházakat. Van olyan elsővonalbeli intézmény itthon, ami már teljes kapacitással működik. De a friss szennyvízminták nagyon óvatos bizakodásra adhatnak okot, és jöhetnek a gyorstesztek.

2020. október 08. 13:54 Megosztás Mikor lehet kérni az ingyenes influenza-oltást? Október 20-tól már a háziorvosi praxisokban lesz a térítésmentes influenza-oltóanyag - mondta el Müller Cecília. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés