Előfizetői tartalom

Argentína még nem enyhít: bezárkózásra kérik a fővárosiakat

MTI
A koronavírus-járvány miatt eddig érvényben lévő korlátozások július 17-ig szóló fenntartását jelentette be pénteken Alberto Fernández argentin elnök, aki jelezte azt is, hogy Buenos Airesben és környékén a mostaninál is szigorúbb intézkedésekre lehet számítani a fertőzések számának utóbbi hetekben tapasztalt, rendkívül gyors növekedése miatt.

"Július elsejétől szigorúbb intézkedést hozunk. Arra kérünk mindenkit, hogy ismételten vonuljon vissza lakásába, és csak a mindennapi élethez szükséges javak beszerzése céljából menjen az utcára" - mondta az államfő egy videóüzenetében. Felhívását elsősorban a fővárosnak és környékének a lakosaihoz intézte. Ebben a körzetben él ugyanis az ország lakosságának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés