Előfizetői tartalom

Már készítik az 500 ezer forintra jogosult egészségügyi dolgozók névsorát

MTI
Sikeresnek nevezte a koronavírus elleni védekezést az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán. Horváth Ildikó elmondta azt is, hogy mintegy 160 ezer egészségügyi dolgozó kaphat 500 ezer forintot, a jogosultak névsorát a munkáltatónak kell egyeztetnie.

Horváth Ildikó azt mondta, a fő szempont a járvány alatt az volt, hogy megvédjék az egészségügyi dolgozókat és a betegeket; azokat is, akik Covid-gyanúsak voltak és azokat is, akik nem. Hozzátette, az orvosok jól mérlegelték, hogy mely beavatkozásokat kell elhalasztani, melyeket kell az adott helyzetben is elvégezni. A kórházparancsnoki rendszer is jól működött, hiszen erősítette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés