Portfolio signature

Újranyitnak az éttermek, mutatjuk, hogyan lehet ezen pénzt keresni

Portfolio
A járványügyi korlátozások enyhítésével lassan visszatér az élet az utcákra, egymás után nyitnak az éttermek, ebből pedig a befektetők is profitálhatnak, hiszen több étteremlánc és éttermi beszállító részvénye is tőzsdén forog, a Barron's az utóbbiak közül emelt ki hármat, amelyekre érdemes figyelni a következő hónapokban.

A gazdaság újranyitására figyelnek a befektetők

A koronavírus, és a járvány terjedése következtében a tőzsdék az év elején hatalmasat zuhantak, majd a márciusi mélypontoktól távolodva fokozatosan javult a hangulat, a sorra érkező mentőcsomagok és likviditásnövelő lépések is támogatták a piaci szereplők optimizmusát.

Az Egyesült Államokban fokozatosan enyhítenek a járványügyi korlátozó intézkedéseken, a befektetők a gazdaság újranyitásával párhuzamosan a várt fellendülésére fókuszálnak, a tengerentúli részvényindexek erősödését a pénteki, vártnál lényegesen kedvezőbb foglalkoztatottsági adat is támogatta, az emelkedés hétfőn is folytatódott, az S&P500 az idei esését immár teljesen le tudta dolgozni.

S&P 500 árfolyamának alakulása
Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader segítségével.

Az éttermi beszállítócégre érdemes figyelni

A gazdaság újranyitásával párhuzamosan a piaci szereplők aktívan keresik a jó vételi lehetőségeket a tőzsdéken, a korlátozó intézkedések enyhítése nyomán lassan visszatérhet az élet a gazdaságba, a Barron’s összeállítása pedig jó ötleteket kínál ahhoz, hogy mindebből hogyan tudnának a befektetők profitálni, a Barron’s a három legnagyobb éttermi beszállító részvényét emelte ki, és vizsgálta meg a kilátásaikat részletesen.

Erről lesz még szó a cikkben:

  • A gazdasági fellendülésből a három legnagyobb éttermi beszállítócég is profitálhat majd
  • A profi befektetők is látnak fantáziát a nagy éttermi beszállítócégek részvényeiben
  • A válságban a vállalatok új, innovatív megoldásokkal kísérleteznek

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés