Előfizetői tartalom

Így nyitnak ki a Burger King éttermei

Portfolio
A Restaurant Brands International vezérigazgatója, Jose Cil beszélt arról, hogy milyen feltételek mellett nyitják meg a vállalatcsoporthoz tartozó láncok, mint a Burger King, a Tim Horton és a Popeyes éttermeit.

Az éttermekben dolgozók és a vendégek védelme érdekében hozott új szabályok: Az éttermi dolgozók akril arcpajzsot viselnek majd Az asztalokon jelzéseket helyeznek el arról, hogy már foglalt vagy szabad az asztal Minden használat után fertőtlenítik az asztalokat és a székeket Az éttermekben kézfertőtlenítő áll majd a vendégek rendelkezésére Leállítják az önkiszolgáló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái

Előfizetés