Előfizetői tartalom

Koronavírus: Soha nem látott mértékben csökkent a légszennyezés a világ nagyvárosaiban

Portfolio
Az IQAir kutatói megvizsgálták hogyan alakult a légszennyezés 10 olyan nagyvárosban, ahol jelentős volt a vírusos fertőzöttek száma, továbbá az intézekedések, amelyeket a terjedés megfékezésének érdekében hoztak. Az eredmények az mutatják, hogy jelentős mértékben csökkent a levegő szennyzettsége a vizsgált időszakokban, a tavalyi év azonos periódusához képest.

Tisztul a levegő a lezárások alatt A koronavírus megfékezése miatt meghozott utazási és gazdaságkorlátozó intézkedéseknek köszönhetően jelentősen visszaesett a levegő szennyezettsége világszerte, a CNN-en megjelent elemzés szerint. A nagyobb városokban, ahol a legjelentősebb a légszennyezettség, akár 60 százalékos is volt a csökkenés a tavalyi évhez képest, az elmúlt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés