Előfizetői tartalom

Erre a 3 jelre figyelj, mielőtt belevennél a részvényekbe

Portfolio
A vezető amerikai részvényindexek a korábbi zuhanásuk egy részét április végére ledolgozták, és a befektetők egy része alighanem abban reménykedhet, hogy a világgazdaság a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban a legrosszabbat már maga mögött tudhatta. A Canaccord Genuity stratégája azonban arra figyelmeztet, hogy érdemes lehet megvárni azt, hogy az árfolyamok még lejjebb kerüljenek, miután az általa követett hitelezési indikátorok azt sugallják, hogy túl korai a recesszió végét beárazni.

Az irányadó amerikai részvényindexek több mint 20 százalékot emelkedtek a március végén ütött mélypontjaikról, a hétfőn és kedden látott esésekkel együtt is, miután a befektetők egy része alighanem abban bízhatott, hogy a világgazdaság a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban a legrosszabbat már maga mögött tudhatta és a Fed példa nélküli lépései magasan tarthatják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés