Előfizetői tartalom

Megszólalt miszter mohóság és félelem: Most még félni kell!

Portfolio
A Jefferies elemzője a heti ’’félelem és mohóság’’ hírlevelében úgy véli, hogy a válságnak még messze nincs vége. Christopher Wood szerint jöhetnek felpattanások a piacon, a pozitív korrekciók után azonban újabb esés jöhet, és a befektetők számára nem a stimulus nagysága, hanem az új fertőzések száma jelenti most legfontosabb mérőszámot.

A heti ’’félelem és mohóság’’ hírlevelében a Jefferies elemzője azt üzente a befektetőknek, hogy a válságnak még messze nincs vége, Christopher Wood szerint a nagy európai országokban a koronavírus fertőzések tetőzése nem biztos, hogy meghozza majd fordulatot a piaci hangulatban. Az elemző szerint a befektetők számára nem a stimulus nagysága, hanem az új fertőzések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés