Előfizetői tartalom

Együttműködési megállapodást kötött a BÉT és a Sencseni Értéktőzsde

Portfolio
Együttműködési megállapodást írt alá a Budapesti Értéktőzsde és a Sencseni Értéktőzsde (SZSE), amelynek fő célja a tőzsdék piacainak támogatása és annak elősegítése, hogy a helyi befektetők minél jobban megismerjék a másik fél platformjait. A megállapodás újabb mérföldkövet jelent a magyar és a kínai tőkepiaci kapcsolatok kiépítésében, amely 2017-ben, a BÉT és a Bank of China által kötött megállapodással vette kezdetét, majd 2018-ban, a Sanghaji Értéktőzsdével közös fejlesztésekkel folytatódott.

A BÉT és az SZSE által aláírt megállapodás keretében a két tőzsde közösen kínai és magyar indexkövető termékek kialakításán kezd el dolgozni, amelyeket bevezetnek a tőzsdéikre. A dokumentum magában foglalja azt is, hogy a BÉT csatlakozik a magyar és kínai vállalatok, tőkepiaci szereplők és befektetők kapcsolatépítésének teret biztosító V-Next platformhoz. A közös...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés