Előfizetői tartalom

Van egy cég, amelynek még mindig Kína a "koronaékszere"

Portfolio
Sorra közölnek gyenge eredményeket amerikai vállalatok Kínára hivatkozva és a napokban a Goldman is figyelmeztette a befektetőket, hogy lehetőleg kerüljék a túl nagy kínai kitettséggel rendelkező cégek részvényeit, de van egy cég, amelynek még mindig Kína a "koronaékszere". Az SAP vezérigazgatója, Bill McDermott a CNBC-nek nyilatkozva a negyedéves eredményekről elmondta, hogy még mindig erős a cég Kínában.

Kína még mindig az SAP koronaékszere - mondta Bill McDermott. Hozzátette, hogy nincs problémája Kínában, sőt, most megduplázta a tevékenységének méretét. Kína jelenleg a német szoftvercég leggyorsabban növekvő piaca. A cégvezető optimista azzal kapcsolatban is, hogy megállapodás jöhet a közeljövőben az Egyesült Államok és Kína között.Kapcsolódó cikkünk2019.01.29Folytatódik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés