Előfizetői tartalom

Hatalmas a felháborodás, lehetetlen feladatra kényszerítenék az autógyártókat

Szerdán fontos szavazásra kerül sor az Európai Parlamentben: az elfogadásra váró szabályozás az új autók szén-dioxid kibocsátásának csökkentése, és az alacsony kibocsátású járművek piaci részesedésének növelése mellett érvel. Az abban szereplő célok viszont iparági szereplők szerint teljesíthetetlenek, arról nem is beszélve, hogy jelentős terhet róna a járműiparra, így kicsi az esélye annak, hogy megszavazzák a képviselők.

Nagyon fontos szavazásra kerül sorÁlom a szén-dioxid-kibocsátás 45 százalékkal történő csökkentése 2030-ra, ez egyszerűen nem lehetséges - jelentette ki a BMW vezére a Párizsi Autószalonon. Harald Krueger ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy egy új szabályozás, amelyről szerdán szavaz majd az Európai Parlament, az új autók szén-dioxid kibocsátásának csökkentése,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés