Előfizetői tartalom

Közös fellépést sürgetnek a régiós tőzsdék vezetői

Portfolio
Lengyelországban, idén 28. alkalommal rendezték meg a közép- és kelet-európai régió legnagyobb konferenciáját, a háromnapos Krynica Economic Forumot. A szeptember 4. és 6. között megtartott találkozón a varsói, a budapesti, a bukaresti, a prágai, a pozsonyi, a ljubljanai, a szófiai és a zágrábi tőzsde vezetői kifejtették, együtt kell működniük, hogy érdekeik megfelelően képviseltetve legyenek a tőkepiaci unió kialakításának folyamatában.

Az európai, ázsiai és amerikai kontinens 60 országából több mint 4 000 résztvevő gyűlt össze a lengyelországi Krynica-Zdroj-ban tartott gazdasági fórumon, az immár 28. alkalommal megrendezett konferencia kiemelten foglalkozott a közép-kelet-európai tőzsdék közötti kooperációval. Végh Richárd, a BÉT elnök-vezérigazgatója öt régiós tőzsdei vezető társaságában kifejtette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés