Előfizetői tartalom

A Mol vagy az OTP lesz izgalmasabb a héten?

Portfolio
Ismét megnéztük, hogy az előttünk álló héten mire érdemes figyelni a BÉT-en jegyzett blue chipeknél. A Mol most éppen azért izgalmas, mert a múlt héten lekerült a papírokról az osztalék, így az árfolyam közelebb került a hetek óta formálódó ereszkedő trendcsatorna alsó széléhez, az OTP pedig nagy lendülettel esett ki a már hónapok óta formálódó sávból, igaz, a hét végére sikerült visszahúzni a sávba az árfolyamot.

A Mol árfolyamában a hosszú távú emelkedő trend tavaly év végén letört, azóta egy csökkenő trend formálódik. Pénteken 3 százalékot esett a Mol árfolyama, 88 forinttal zárt lejjebb a papír, mint egy nappal korábban, ami annak tudható be, hogy pénteken forogtak először osztalék nélkül a részvények. Az osztalék 127 forint volt, az árfolyam ennél kisebb mértékben esett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés