Előfizetői tartalom

Elkezdi venni magát a Ryanair

Portfolio
Kétszámjegyű profitnövekedésről számolt be a Ryanair a negyedik negyedévre annak ellenére, hogy több ezer járatot volt kénytelen törölni, gépeket kellett a földön tartania és csökkennek a jegyárak. A menedzsment megerősítette az éves profitvárakozását, de kevésbé optimistán várja a nyári szezont, mint riválisai. Viszont jelentős saját részvény vásárlást jelentett be.

A negyedév főbb számai:30,4 millió utast szállított az október-decemberi negyedévben a Ryanair, 6 százalékkal többet, mint az előző év azonos időszakában a teljes pénzügyi évre 130 millió utassal számol a Ryanair, ez 1 millióval magasabb, mint a korábbi becslés és 8 százalékos növekedésnek felel meg. A 2019-es pénzügyi évben 6 százalékos forgalomnövekedést vár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés