Előfizetői tartalom

Ha igazán menőnek érzed magad, fogadj a bitcoin ellen

Portfolio
Egyre többen lufit kiáltanak a bitcoinnal kapcsolatban, ami talán nem is meglepő ha azt nézzük, hogy a leghíresebb kriptovaluta értéke az elmúlt 5 évben több, mint a 2000-szeresére (!) emelkedett, szemben az S&P 500 85 százalékos erősödésével. Egyelőre nem tűnik kifizetődő játéknak a bitcoinnal szembemenni, ha azonban valaki úgy gondolja, hogy itt a csúcs, innen márcsak egy irány van, mégpedig lefelé, akkor bemutatunk pár módot arra, hogy hogyan shortolhatja a bitcoint.

CFD ( Contract for Difference)Az utóbbi évek egyik leggyorsabban terjedő kereskedési instrumentuma a CFD-k voltak, melyek legnagyobb előnye, hogy viszonylag kis összegekkel is fel lehet venni különböző határidős pozíciókat, ezért a kisbefektetők körében is nagy népszerűségben örvend. Azt azonban fontos hozzátenni, hogy a CFD-k nem biztosítják ugyanazokat a jogokat, mint a mögöttes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés