Előfizetői tartalom

A Teslára figyel ma este a fél világ

Portfolio
A Tesla árfolyama közel 52 százalékot erősödött 2016. december 1-e óta több tényező együttes hatására, így különösen érdekes lesz, hogy milyen eredményeket tesz közzé a vállalat ma este az amerikai piacok zárását követően, milyen várakozásokat fogalmaz meg a cég menedzsmentje és milyen új információkkal rukkolnak elő. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a tényezőket, amelyeket kiemelten figyelnek majd a piaci szereplők.

Elszállhattak a nyereséges negyedévvel kapcsolatos reményekAz már kiderült, hogy Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója hiába ígérte azt még tavaly októberben is, hogy 2016-ban 80-90 ezer autót értékesítenek majd, ezt nem sikerült elérnie a vállalatnak. Az évet ugyanis 76 230 eladott autóval zárta az amerikai autógyártó végül, ami nagyrészt a vártnál jóval gyengébb negyedik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés