Előfizetői tartalom

Lehet még amerikai elnök Zuckerberg

Portfolio
Aggódik Mark Zuckerberg a világ miatt, különösen az egyre fokozódó globalizációellenes hangulat veszélyes szerinte. A Facebook alapítója a közösségi oldalon osztotta meg a nagyvilággal a véleményét, ami kapcsán a BBC interjút készített vele. A kédésre, hogy indul az elnöki posztért, azt válaszolta, hogy egyelőre nem, de nem zárta ki a lehetőségét.

Mark Zuckerberg szerint a hamis hírek áradata, a sarkított vélemények károsak az emberi közösségekre. Az emberek kiábrándulnak az "összekapcsolt világból" és egyre többen távol akarják tartani magukat tőle. Ez pedig nem jó, hiszen az emberek összehozása jobbá teszi a világot hosszú távon.Amikor elindítottam a Facebookot, még nem senki nem kérdőjelezte meg, hogy a világ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés