Előfizetői tartalom

A világon minden negyedik ember facebookol (2.)

Portfolio
A világon minden negyedik ember használja a Facebookot, vagy legalábbis havonta egyszer bejelentkezik. Egyelőre úgy tűnik, még mindig felesleges amiatt aggódni, hogy az emberek elpártolnak más közösségi felületekre, a felhasználók száma ugyanis továbbra is kétszámjegyű ütemben növekszik. A bevétel és a profit masszívan emelkedik a cégnél és az elemzői várakozásoknál jobban teljesített a vállalat az október-decemberi időszakban. A befektetők ennek örülnek, a negyedéves jelentést követő percekben kismértékben emelkedett a Facebook árfolyama a zárás utáni kereskedésben.

Várt felett a Facebook számaiKellemes meglepetést okozott negyedik negyedéves számaival a Facebook az amerikai tőzsdék zárása után közzétett negyedéves gyorsjelentésével. A negyedéves bevétel és a profit is az elemzői várakozásokat meghaladó mértékben növekedett az október-decemberi időszakban.Még mindig bővül a felhasználók táboraFolyamatosak a félelmek, hogy a Facebook...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés