FONTOS Kettős présben a magyar dolgozók: lassul a béremelkedés, miközben az infláció is egyre jobban fáj
 
Előfizetői tartalom

Ételek, amiket az egészséged érdekében jobb, ha elkerülsz

Webbeteg.hu
Gondolkodtál már azon, melyek azok az ételek, amelyeket jobb lenne elkerülnöd? Bizonyos adalékanyagok, így a hidrogénezett növényi olajok, az akrilamidok és a nitrátok bizonyítottan károsak.

Akkor fogod tudni elkerülni a káros élelmiszereket, ha azonosítani tudod a rizikós összetevőket. Ide tartoznak az élelmiszerekhez kevert adalékanyagok, melyek megváltoztatják, illetve fokozzák az étel ízét, megőrzik állagát, vagy tartósítják azt. Ha ismered a veszélyes összetevőket, legközelebb már el tudod dönteni, hogy mi ne kerüljön a kosárba. A rákos sejtek burjánzásához...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái

Előfizetés