Előfizetői tartalom

40 részvény, aminek befűthet Trump

Portfolio
Nem hogy nem estek az amerikai tőzsdék Trump megválasztását követően, de a vezető indexek új történelmi csúcsokat döntögettek. Az S&P 500 index közel 3 százalékot emelkedett november 8-a óta és egyes vélemények szerint már vége a Trump-ralinak, de azért van pár részvény, amit még érdemes lehet megvenni. Az RBC Capital Markets stratégája most 40 olyan részvényt gyűjtött össze, amelyek jól teljesíthetnek a republikánus Trump elnöksége alatt.

Sokat nagy eséseket vizionáltak a tőzsdéken Trump győzelme esetén, ennek ellenére nemhogy nem estek az amerikai tőzsdék, de a tegnapi kereskedésben új történelmi csúcsra emelkedtek a vezető indexek. Az RBC Capital Markets elemzői öt olyan területet emeltek ki, ahol felülteljesíthetnek a részvények és 40 papírt válogattak ki, amelyek Trump elnökségének potenciális nyertesei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés