Előfizetői tartalom

Wizz Air: még olcsóbban lehet majd repülni (2.)

Portfolio
Új járatokkal, új bázisokkal és flottabővítéssel tovább tudta növelni utasforgalmát és bevételeit a Wizz Air az elmúlt félévben. Ami a kilátásokat illeti, a jegyárak tovább csökkenhetnek az alacsonyabb olajár miatt, viszont a menedzsment megerősítette a teljes évre vonatkozó profitvárakozását. Az árfolyam minimális, 0,3 százalékos eséssel reagált ma reggel a gyorsjelentésre a nem túl jó piaci hangulat közepette.

Folytatódik a növekedés12,5 millió utast szállított a szeptember végén zárult félévben a Wizz Air, ami 17 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest - derült ki a társaság ma reggel közzétett féléves gyorsjelentéséből. A Wizz Air a piacvezető diszkont légitársaság a régióban, utasforgalom alapján a legnagyobb Romániában, Magyarországon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés