Előfizetői tartalom

Kigyulladó telefonok miatt fájhat a Samsung feje

Portfolio
Két hetes mélypontra estek a ma reggeli kereskedésben a Samsung Electronics részvényei a dél-koreai tőzsdén, miután a társaság közölte, hogy felfüggeszti legújabb okostelefonja, a Galaxy Note 7 kiszállítását a dél-koreai mobilszolgáltatóknak. A befektetők amiatt aggódnak, hogy ez hatással lesz majd a mobil üzletág második féléves eredményeire, ami éppen hogy csak elkezdett magához térni mostanság.

Abban bíztak a befektetők, hogy a Samsung legújabb okostelefonja, a Galaxy Note 7 majd segít a cégnek, hogy erős második félévet zárjon. Éppen hogy csak megkezdődött ismét a fellendülés a mobil üzletágban, (a második negyedévben a Galaxy S7-nek köszönhetően két éve nem látott profitot ért el a dél-koreai technológiai óriás) és a befektetők abban bíztak, hogy az alig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés