Előfizetői tartalom

Ryanair: lehet, hogy lesz egy profit warning

Portfolio
Lehetséges, hogy profit warningra kényszerül a Ryanair a következő hónapokban a Brexit miatt - közölte az ír diszkont légitársaság. De egyelőre megerősítette a menedzsment, hogy idén minden idők legmagasabb profitját érheti el a cég. Az április-júniusi negyedéves teljesítményt tekintve egyelőre jó úton halad a Ryanair, ugyanis profitnövekedésről számolt be az előző év azonos időszakához viszonyítva.

Több utas és olcsóbb jegyek a RyanairnélAz alacsonyabb olajárnak köszönhetően csökkennek a jegyárak a Ryanairnél, de eközben emelkedik az utasforgalom és esnek az egy utasra jutó költségek is. Így a bevételek és a profit szintjén is növekedést könyvelt el a légitársaság az április-júniusi időszakra az előző év azonos időszakához képest - derült ki a negyedéves gyorsjelentésből....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés