Előfizetői tartalom

Adják a török légitársaságokat az isztambuli robbantás után

Portfolio
A kedd esti isztambuli robbantások híre elsősorban az utazási szektor szereplőit viseli meg ma az európai tőzsdéken, egyébként általánosságban jó a hangulat a világban. Nem túl nagy meglepetés, hogy a török tőzsdén is a légitársaságok esnek és a reptér üzemeltetője. Az index mérsékelt mínuszban tartózkodik, amivel alulteljesítő az európai részvénypiacok között.

Nem okoztak különösebb pánikot a tőzsdéken az újabb isztambuli robbantások, egyedül az utazási szektor részvényeit viselték meg az események. Az európai tőzsdéken néhány utazásszervező cég, mint például a TUI, illetve egyes légitársaságok esnek. Hasonló a helyzet a török részvénypiacon is. Ezen nem is lehet csodálkozni, tekintve, hogy a hasonló akcióknak látványos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés