Előfizetői tartalom

Ha hithű zöld vagy, akkor ezeket az ábrákat biztos látni akarod

Portfolio
Az új beruházásoknak köszönhetően a globális megújulóenergetikai kapacitások 1849 gigawattra nőttek, ami egyben azt is eredményezte, hogy a világ villamosenergia-igényének 23,7 százalékát tudták zöldárammal fedezni. A növekedésnek köszönhetően a szektorban foglalkoztatottak száma pedig elérte a 8,1 milliót - írja a CleanTechnica.com a REN21 jelentésére hivatkozva.

Zöldárammal fedezték a globális villamosenergia-igényének 23,7 százalékátA megújuló energia iparág kapacitásai 147 gigawattal bővültek tavaly a REN21 jelentése szerint. Ezzel az összes megújuló kapacitás elérte az 1 849 gigawattot. Az egyes megújulók közül a napenergiát és a szélenergiát hasznosító kapacitások növekedtek a legnagyobb mértékben, ami nem okozott nagy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés