Előfizetői tartalom

Megszavazták az 55 milliárd forintos Mol-osztalékot

Portfolio
Ma tartotta éves rendes közgyűlését a Mol, melyen elfogadták a fontosabb határozati javaslatokat. A tavalyi év utáni így 55 milliárd forintos osztalékot fizetnek, elfogadták a 2015-ös évi konszolidált beszámolót 257 milliárd forint anyavállalati részvényesekre jutó veszteséggel, és döntöttek a Magnolia-visszahívást követően a tőkeleszállításról is.

Hernádi beszél az eredményekrőlA közgyűlést követő sajtótájékoztatón Hernádi Zsolt kiemelte, a tavalyi év változatos és kiszámíthatatlan volt, ebből azonban megítélése szerint a Mol megerősödve tudott kijönni, az akadályokat leküzdötte. Nagyon komoly eredménynek tartja a rekordnak számító finomítás-kereskedelmi eredményt, a downstream eredményjavulás több mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés