Előfizetői tartalom

Mi lesz a magyar bankokkal a FinTech viharban?

Portfolio
Az átlagos bankolók kicsit úgy érzik, mint amikor egy beteg kórházba kerül egy váratlan betegséggel, és nem tudja, mi fog történni vele. Noha egy pénzintézet szolgáltató társaság, sokszor úgy érezhetjük, hogy csak egy újabb bőrt húznak le róla vélekedett előadásában Németh Ákos, a T-Systems vezető értékesítője. Pedig nem feltétlenül kellene ennek így lennie.

Az X és Y generáció aktívan használja és igényli az újfajta technológiákat a mindennapokban, az ő igényeiket kell kielégíteni. Ez a jelentős igény látszik ott is, hogy az Android Play Store-jában és az Apple Store-ban rengeteg letöltést számlálnak a vagyonkezeléses és a személyes pénzügyeket kezelő appok (PFM - Personal Finance Management). Az Uber is azért terjedt el...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés