Előfizetői tartalom

Kegyetlen ajándék a BMW-től - Veszélybe kerülhet a vezetés élménye

Portfolio
A BMW-csoport ma ünnepli 100. születésnapját, rögös út vezetett a csúcsig, de a hívőknek és a befektetőknek nem lehetett okuk a panaszra. A várakozások szerint a jövő is biztató, így nem kellett szerénykedni, a centenárium alkalmából a németek kitehettek magukért a Genfi Autószalonon, ahol az M760Li és a külsejében megújult i8-as hibrid bemutatásával ünnepeltek. A következő 100 év stratégiájának középpontjában pedig az elektromos hajtás és az önvezető autó állhat. Utóbbival a baj csak az, hogy ezzel egy olyan útra lépne a vállalat, amely alapvető filozófiáját, a vezetés élményét sodorná veszélybe.

Járműipar 2016 Ilyen és ehhez hasonló témákkal találkozhat a Portfolio és a Magyar Gépjárműipari Egyesület közös autóipari konferenciáján, melyre meghatározó hazai és külföldi szakembereket, véleményformálókat, vállalatvezetőket, szakpolitikai döntéshozókat hozunk el. Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés