Előfizetői tartalom

Szétvertek mindent, de a zavarosban lehet a legjobban halászni

Portfolio
Durván indult az év a nemzetközi részvénypiacokon, a befektetők nem kegyelmeztek az autógyártók részvényeinek sem, így azok árfolyamai néhány hét leforgása alatt 10-20 százalékos eséseket szenvedtek el. Ebbe természetesen belejátszott a szektorral szembeni általános bizalmatlanság és a működési környezet romló kilátásai is. Felmerül a kérdés, akkor most érdemes az autógyártókat messze elkerülni? Éppen ellenkezőleg, hiszen a zavarosban lehet a legjobban halászni.

Szétverték az autógyártókatRosszul indult az év a nemzetközi részvénypiacokon, a befektetők természetesen az autógyártók részvényeit sem kímélték, így azok árfolyamai 10-20 százalékos zuhanásokat szenvedtek el. Ebben szerepet játszott a szektorral szemben kialakult általános bizalmatlanság és a működési környezet romló kilátásai is.Akkor most bottal sem szabad piszkálni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés