Előfizetői tartalom

Újabb dízelbotrány? Hamis eladási adatok? - Minden napra jut valami

Portfolio
Idén rájár a rúd az autóipari befektetőkre. Nem elég, hogy várhatóan lassul a növekedés globálisan és a világ legnagyobb autópiacán, a brazil és az orosz autópiac romokban van, a szigorodó előírásoknak való megfelelés csökkentheti a profitot, még attól is rettegniük kell, hogy éppen mikor derül ki valamelyik autógyártóról, hogy vétett a törvény ellen és eljárás indult ellene. Tegnap éppen a Renault és a Fiat árfolyamát döntötték roma, miután kiderült, a franciák lehet, hogy csaltak az emissziós teszteken, míg az olaszok az eladási számaikat hamisíthatták meg.

Manipulálhatták az értékesítési adatokat a FiatnálA Fiat Chrysler árfolyama közel 8 százalékot zuhant csütörtökön annak hatására, hogy eljárás indult a cégcsoport értékesítői ellen, miután kiderült, hogy manipulálták az értékesítési adatokat. A vádak szerint az FCA két chicagói autókereskedője azzal trükközött, hogy a hónap utolsó napján manipulálták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés