Előfizetői tartalom

Sokat javult a hangulat, de ez is kevés volt

Portfolio
Részben az autógyártók gyenge teljesítménye miatt délelőtt jelentősen esett a vezető nyugat-európai indexek értéke. A befektetők a dízel-botrány eszkalálódásától tartottak, ám miután a Renault jelezte, hogy nincsenek bizonyítékok a dízel-botrányban történő érintettségével kapcsolatban, érezhetően javult az autógyártók teljesítménye. Az autógyártók javuló teljesítményének és az emelkedő olajárnak köszönhetően délután az európai indexek is feljebb kerültek napi mélypontjukról, de a magyar tőzsdezárás idején továbbra is az előző napi zárószintek alatt folyt a kereskedés.

2016. január 14. 17:22 Megosztás Esett, de így is jó napot zárt a BUX A kereskedés végéhez közeledve a nyugati tőzsdéken javult a hangulat, melyben a mérsékelten emelkedő olajár is szerepet játszhatott. A hazai tőzsde azonban napközben felülteljesítő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés