Előfizetői tartalom

Nagy dobásra készül az Amazon

Portfolio
Az Amazonnal kapcsolatban az utóbbi időben több jel is arra utalt, hogy szeretnék kiépíteni saját logisztikai hálózatukat. Lapértesülések szerint újabb lépést tervez tenni a vállalat annak irányába, hogy saját maga tudja elvégezni az eddig különböző logisztikai cégeknek kiszervezett tevékenységeket. 20 Boeing 767-es repülőgép beszerzését tervezi a vállalat.

Repülőket venne az AmazonAmerikai lapértesülések szerint 20 repülőgépet tervez lízingelni az Amazon azzal a céllal, hogy kiépítse saját légi logisztikai működését az országban. A hírek szerint legalább 20 Boeing 767-es gépet rendelne a vállalat. A saját légi szállítási rendszer létrehozása azt a célt szolgálja, hogy az Amazon képes legyen olyan feladatokat is maga...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés