Előfizetői tartalom

Az OTP és a Richter volt a befutó

Portfolio
Szerdán a délelőtti emelkedés után 0,5-1 százalékkal estek az európai benchmarkok, és a Stoxx szektorindexek is, különösen az alapanyag-kapcsolt cégeket adták a piaci szereplők. A Volkswagen befektetői viszont örülhettek, ugyanis a legfrissebb fejlemények szerint sokkal kevesebb autó érintett a szén-dioxid-botrányban, mint ahogy azt előzetesen kommunikálta a cég. A DuPont befektetőinek sem lehetett okuk a panaszra, a cég árfolyama több mint 12 százalékot erősödött az összeolvadási sztorira. A magyar tőzsde is erősödött, ami elsősorban az OTP és a Richter jó szereplésének volt köszönhető.

2015. december 09. 17:35 Megosztás OTP-t és Richtert vettek a befektetők Tegnap nyugodt mederben folyt a kereskedés a nyugat-európai részvénypiacokon, egy-egy vállalati sztori okozott csupán nagyobb izgalmakat a befektetőknek. A magyar tőzsdén sem láthattunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés