Előfizetői tartalom

Nagyobb, mint gondolná! - Mercedes-Benz GLC 250d

Hámor Iván
A G-vel kezdődő típusjelű Mercedes-Benzek sokáig egyenlők voltak egy kerekekkel felszerelt dobókockával, már a formájukat tekintve. Ennek voltak előnyei és hátrányai, viszont a piaci elvárások azt sugallták a gyártónak, hogy a praktikum és a célszerűség szempontjait figyelembe véve lágyítson termékei vonalain. Ennek és a célközönség fiatalabb korának köszönhetőek a legújabb Mercedes-Benzek, amilyen a GLC is.

Ilyen elnevezés eddig nem volt a márka történetében, pedig a modell nem teljesen gyökér nélküli, volt már elődje. Az akkor GLK-nak hívták és a háziasszonyok voltak a legfőbb használói. Nem volt olyan óriás, mint egy ML, vagy egy igazi G, de masszív hatást keltett, magasan ültek benn és természetesen a háromágú csillag ott volt a hűtőrácsán. A felhasználói ízlés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés