Előfizetői tartalom

Megint üzent a kormány: komolyan gondolja az e-mobilitás támogatását

NGM
|
Portfolio
A magyar kormány kezdeményező és aktív részese kíván lenni az elektromos közlekedés térnyerését szolgáló nemzetközi törekvések megvalósításának. Ezt Varga Mihály jelentette ki a Nemzetgazdasági Minisztérium által szervezett "Új úton az elektromobilitás az Európai Unióban" konferencián. A konferenciát megnyitó beszédében Áder János államfő emlékeztetett rá, a modern kori közlekedés az elektromos járművekkel kezdődött, ezt követően fordult a világ a robbanómotorok felé.

Az NGM hivatalos közleményeA tanácskozáson a közép-európai térség szakpolitikusai és a vezető járműgyártók az elektromobilitás terén a térségünket érintő legfontosabb kérdéseket vitatták meg. Varga Mihály elmondta, a kormány segítséget kíván nyújtani ahhoz, hogy minél több magyarországi kutatóműhely és vállalkozás vegyen részt az elektromos járművek fejlesztésében....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés