Előfizetői tartalom

Szoros küzdelem jöhet a hétvégi horvát választásokon

MTI
|
Portfolio
Vasárnap parlamenti választásokat tartanak Horvátországban, melyen az eddigi jelek alapján igen szoros küzdelem várható a jelenlek kormányzó szociáldemokraták (SDP) és az ellenzéki, jobbközép Horvát Demokratikus Közösség (HDZ) között. Az eredmény magyar szempontból is lényeges lesz, ugyanis érdemben befolyásolhatja a Mol és a horvát INA közti viszonyt, a Mol horvát leányának jövőjét a magyar olajvállalaton belül.

Szoros küzdelem jöhet a választásokonA Vecernji List horvát lap szerint a legfrissebb közvélemény kutatások azt jelzik, hogy mindössze egy mandátumnyi különbséggel, de vezet a jobbközép ellenzéki Horvát Demokratikus Közösség (HDZ) a jelenleg kormányzó szociáldemokratákkal (SDP) szemben. A legfrissebb felmérésekből, amelyet tíz választási körzetben végzett az Ipsos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés