Előfizetői tartalom

Amerikai profitbomba a Richternél

Gayer Attila, CFA
Ma hajnalban tette közzé az idei harmadik negyedéves eredmény beszámolóját a Richter, mely az árbevétel és a bruttó fedezet tekintetében kismértékben felülmúlta az elemzői várakozásokat. Az egyszeri jelentős mérföldkő bevétel pontos ismeretének hiányában viszont az üzemi és nettó profit számok nem hasonlíthatók korrektül a konszenzushoz.

A jelentés főbb pontjai: Stagnáló hazai forgalom Jelentősen romló teljesítmény a FÁK-régióban Az új piacok közül Kína igen erős volt A rubel értékvesztése és a kereskedelmi bevételek megugrása a fedezetet rontotta A K+F és értékesítési költségek számottevően csökkentek A Cariprazine-hoz kapcsolódóan jelentős mérföldkő bevétel érkezett Egy licensz megállapodás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés