Előfizetői tartalom

Alacsony olajár mellett is erős a Mol

Portfolio
Hiába esett sokat az olajár, a Mol az idei harmadik negyedévben is élvezhette a kedvező finomítói környezet kínálta lehetőségeket, melynek köszönhetően a fontosabb profitsorokon kétszámjegyű eredmény növekedést érhetett el az elemzői várakozások szerint. Mindez a tisztított eredményszámokra vonatkozik, a riportált adatok ettől jelentősen eltérhetnek, elég csak a kurdisztáni Akri Bijeel eszközök kapcsán várható 400 millió dolláros (több mint 110 milliárd forintos!) leírásra gondolni. A Mol november 6-án hajnalban teszi közzé negyedéves eredmény beszámolóját.

Megint a finomítás húzhatta a MoltA héten teszi közzé a Mol is a harmadik negyedévre vonatkozó eredményeit, melyek a társaság által készített elemzői konszenzus alapján a fontosabb sorokon kétszámjegyű növekedést mutathatnak. Az iparágban kiemelten figyelt eredményességi mutató, az egyszeri tételektől és készletátértékelési hatástól megtisztított EBITDA 15 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés